میزان PH طبیعی و تنظیم شدهی خون در بدن انسان 7.4 میباشد.
- در این اندازه و میزان تنظیم شدهی PH هیچ بیماری، باکتری، ویروس و میکروبی - نمیتواند به بدن انسان آسیبی برساند.
- در صورت تغییر اندازهی این PH در خون، بسته به اندازهی این تغییر، بیماری و حتی مرگ در انتظار انسان است.!
- خوردن فراوردههای حیوانی (گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، لبنیات و هر فراوردهی دیگر حیوانی) میزان آن را کاهش داده و محیط داخلی بدن را اسیدی و آسیب پذیر میکند. - زمانیکه محیط بدن اسیدی شد، بدن برای جبران کاهش PH الزاما کلسیم استخوان و دندانها را آزاد کرده و در خون میریزد و جبران دوبارهی کلسیم از دست رفته امری سخت و مشروط است. - هیچ سلول سرطانی نمیتواند در PH برابر 7.4 زنده بماند و شکل بگیرد، و در صورت شکل گیری از بین خواهد رفت و امکان رشد سرطانی نخواهد داشت. - دلیل آنکه بدن حیوانات حتی با خوردن مواد غذایی آلوده تا این اندازه مقاوت بالا داشته و میکروبها و انگلها نمیتوانند به آنها آسیب برسانند، حفظ PH طبیعی در بدن آنهاست. - مهمترین عوامل تنظیم و حفظ PH طبیعی خون در بدن، مصرف تغذیهی طبیعی از رستنیهای خوراکی زمین به صورت زنده و خام میباشد. - مهمترین عوامل به هم زنندهی PH طبیعی بدن، نوشابههای گازدار، مواد نگهدارنده و شیمیایی، کلیهی فراوردههای غذایی حیوانی و افکار و ذهنیات منفی است. - اعتماد به زندگی در حفظ PH طبیعی بدن نقش به سزایی دارد.